Kühne KRT rövidtárcsa eladó

Mezőgazdasági talaj és munkagép tárcsa Új gép
Pest megye, Csemő Feladva: 2016-04-23 | Hirdetés ID: 84

  • Kühne KRT rövidtárcsa eladó
  • Kühne KRT rövidtárcsa eladó
  • Kühne KRT rövidtárcsa eladó

Gyártó : Kühne

Márka : KRT rövidtárcsa

Tipus : Nincs megadva

Évjárat : Nincs megadva

Opciók : rögtörővel,rögtörő nélkül,5-6 m munkaszélesség,Vontatott,Rövidtárcsa,hidraulikusan csukható

Leírás : A KÜHNE KRT-6 rövidtárcsa alkalmas tarlóhántásra, szántás-elmunkálásra, magágyelőkészítésre, valamint a talajfelszín lezárására.
A rövidtárcsa féligfüggesztett kialakítású munkagép. A központi vázhoz csuklókkal kapcsolódó, hidraulikusan működtethető szárnykeretek jó talajkövetést biztosítanak, így a tárcsa sekély művelésre is alkalmas. A rövidtárcsán két sorban elhelyezett, egyedi csapágyazású, 510 mm átmérőjű tárcsalevelek találhatók. A tárcsaelemek egymáshoz képest 250 mm-re helyezkednek el, melyek kúpgörgős csapágyazással és labirint-gumi porvédőrendszerrel szereltek, gondozást nem igényelnek. Az első és hátsó tárcsasor egymáshoz viszonyítva állítócsavar segítségével oldalirányban mintegy 100 mm-t mozgatható, biztosítva ezzel a talajfelszín egyenletes átmunkálását. A KÜHNE rövidtárcsára szórvavető egység építhető, így a talajmegmunkálással együtt különböző aprómagok kijuttatása is elvégezhető.
Henger típusok:
Csöves henger: egyszerű lehetőséget biztosít a munkagép mélységvezetésében és a talaj visszatömörítésében. A tömörítés a menetirányra merőleges. Kevésbé kötött és nedves talajokra ideális megoldás.
V-profilos henger: Erős vágó és aprító hatása miatt ideális a nehéz, rögös, nedves talajok visszatömörítésére. A profil biztosítja a talaj mélyebb rétegeiben is a tömörítést. A hengerek sávosan dolgoznak, ellenállóak a felragadással és az eltömődéssel szemben.
D-D henger: Mély visszatömörítést a henger profilja és a nagy tömege szavatolja. Minden talajtípusra ideális megoldás. A központi zárt hengermagnak köszönhetően a henger nem hajlamos az eltömődésre és korlátozódik a talajba süllyedése. Alkalmas a mulcstechnológiás talajművelésre.
A központi vázhoz csuklókkal kapcsolódó, hidraulikusan működtethető szárnykeretek jó talajkövetést biztosítanak. A tárcsaelemek kúpgörgős csapágyazással és labirint-gumi porvédőrendszerrel szereltek.
Az első és hátsó tárcsasor egymáshoz viszonyítva oldalirányban mintegy 100 mm-t mozgatható. A KRT 6 rövidtárcsa három különböző típusú hengerrel rendelhető.

Egyedi ajánlatokért keressenek minket bizalommal,akár hétvégén is, és mi rövid határidővel, korrekt módon segítünk megoldani az Ön problémáját.
áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Az árváltozás jogát fenntartjuk !
EAgro Kft Magyar mezőgazdasági megoldások!
www.eagrokft.hu

Megtekintve : 1841 alkalommal

Ár

Érdeklődjön!

Állapot

Új

Hirdetés aktív

2024.06.11.-ig

Érdekes ez a hirdetés?
Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Hirdető: Eged Andor

Telefon: +36706577900

E-mail: info@eagrokft.hu

Nézze meg a hirdető többi hirdetését is, KATTINTSON IDE »