Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan adhatok fel hirdetést?

Az agroportal.hu-n teljesen díjmentesen és egyszerűen adhat fel apróhirdetést. Csak kattintson az oldalon belül bárhol a "HIRDETÉS FELADÁS" gombra, és máris elindult a folyamat. A most megjelenő űrlapot értelemszerűen ki kell töltenie, majd a végén egy "HIRDETÉSFELADÁS" gombra kell kattintania, és máris készen van. Ennyire egyszerű.

Hogyan regisztrálhatom magam a portálra?

A portálra nem szükséges a külön regisztráció, mivel az első hirdetés feladásakor a rendszer automatikusan elmenti az Ön adatait, majd egy e-mailben kiküldi az Ön részére a bejelentkezési adatait, hogy a legközelebbi alkalommal amikor használja a portált, már csak be kelljen jelentkeznie. Miért jó ez Önnek? Mert egy helyen, egy profillal tudja menedzselni (módosítani, kikapcsolni, törölni) hirdetéseit, valamint a jövőben akcióinkról is első kézből értesülhet.

Mit tegyek, ha nem találom a kategóriát, ami megfelelne?

Próbálja meg a hozzá legközelebb eső, és legjobban hasonlító kategóriába besorolni az Ön hirdetését. Amennyiben ez mégsem működik, úgy érzi mindenképpen a felsorolt kategóriákon kívüli az Ön által meghirdetni kívánt termék, akkor jelezze azt ügyfélszolgálatunkon, és tegyen kategória-bővítési javaslatot. Javaslatát megteheti elektronikus üzenetben, az info@agroportal.hu e-mail címen. Köszönjük.

Hogyan tudom kiemelni a hirdetésem?

A már feladott és adminisztrátoraink által elfogadott hirdetését egy egyszerű SMS küldésével emelheti ki a találati lista elejéra, többféle időintervallumra. Fizetési tájékoztatónkat és az sms kiemelés menetét itt tudja elovlasni: Fizetési tájékoztató.

Miért nem látom a hirdetésem?

Ez több okból lehet:

  • a hirdetése lejárt, mert már több mint 6 hónapja tette fel és nem aktiválta újra. Ezt megteheti könnyedén, ha a portálon bejelentkezik a jobb felső sarokban található "BELÉPÉS" gombra kattintva, majd a "HIRDETÉSEIM" menüpontra kattint. Itt láthatja az eddig Ön által feladott hirdetéseit, természetesen külön jelezve az aktív (elfogadott), inaktív (lejárt, vagy nem elfogadott) hirdetéseit, valamint a kiemelt hirdetéseit is.
  • hirdetését adminisztrátoraink nem elfogadhatónak ítélték meg, így hirdetése nem aktív és nem jelenik meg portálunkon. Erről e-mailben tájékoztattuk is Önt, amely tartalmazta a kifogásolható adatokat, amelyek javítása esetén aktiválható a hirdetése.

Egyéb, a fentiektől eltérő okok természetesen akadhatnak, amennyiben ezek egyike sem érvényes Önre nézve, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze a hibát számunkra. Köszönjük.

Mennyi hirdetést adhatok fel egyetlen regisztrációval?

Természetesen korlátlan számú hirdetést adhat fel, csak ügyeljen arra, hogy a már eladott termékek hirdetéseit törölje, hogy minél kevesebb téves, hibás hirdetés szerepeljen az oldalon. Hiszen Önnek sem lenne jó szájíze, ha a kapcsolatfelvételkor az eladó azt mondaná: elnézést, már elkelt 2 hete... Köszönjük.

Hogyan növelhetem eladási esélyeimet?

Legelső és legfontosabb: minél több mindent és minél nagyobb pontossággal tölt ki a hirdetés feladásakor, annál nagyobb esélye van, hogy megtalálják Önt és hirdetését. Ezután fontos hogy jó minőségű képeket használjon. (Javasolt legalább 1280x720 pixel felbontású kép, JPG formátumban).

Ezután már csak ki kell emelnie egy egyszerű sms küldésével a hirdetését portálunkon, és máris zsebre rakhatja a telefont, hogy mindig elérjék, amikor terméke után érdeklődnek.

Ha igazán gyors eladást szeretne, igényelje a hírlevelünkben való megjelenést, amelyről bővebben az info@agroportal.hu email címre küldött levelében érdeklődhet.

Hogyan használhatom a Gépvadász Programot?

Csak kattintson alul a GÉPVADÁSZ linkre és állítsa be mi érdekli Önt, majd mi jól kiértesítjük levélben azonnal, amint a kérésének megfelelő hirdetés kerül fel portálunkra.
Ennyire egyszerű és nagyszerű az egész. Használja már? Szuper, gratulálunk, kérjük mondja el bátran tapasztalatát, akár a portállal kapcsolatosan is a visszajelzés küldése link alatt található űrlap kitöltésével. Köszönjük.

Hogyan használhatom a Gépítélet - a gazda szava menüpontot?

A Gépítélet egy teszt és tapasztalat leíró oldal, amelyen Ön más gazdák, géptulajdonosok által beküldött teszteket, használati tapasztalatokat olvashat.
Ön is küldene be gépítéletet? Csak kattintson a "Értékelés, teszt beküldése" gombra, majd a megjelenő űrlapon töltsön ki mindent és kattintson a "Beküldés" gombra, ezzel máris bekerülhet Ön és gépe is a Gépítélet oldalra, már csak kollégánk átnézi beküldött tesztjét, és ha jónak itéli, akkor azonnal kirakja az oldalra. Ennyi csak. Köszönjük.

Hogyan tudok hirdetni a hírlevelükben?

Hírleveleinkben minden alkalommal a legfrissebb apróhirdetéseink, partnereink cikkei, mezőgazdasági híreink és természetesen a kiemelt termékhirdetések szerepelnek, amelynek Ön is részzese lehet, amennyiben igényli és valóban gyorsan el szeretné adni termékét. Kérjük hirdetési szándékát, az info@agroportal.hu email címen sziveskedjen jelezni, és mi válaszlevélben megküldjük ajánlatunkat az Ön igényelt méretű és formátumú hirdetésének megfelelően.

Hogyan tudok banner hirdetést elhelyezni?

Médiaajánlat menüpontunk alatt elolvashatja a hirdetési felületeket és áraikat. Egyedi ajánlathoz és/vagy bannerhirdetéshez egyaránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük.

Mi az a Szívató, és hogyan használhatom?

Ez a funkció hamarosan indul és bővebb tájékoztatást adunk majd róla. Türelmüket köszönjük.

Hogyan tudok árajánlatot kérni új mezőgazdasági gépre, a regisztrált kereskedő partnerektől?

Mi sem egyszerűbb ennél, csak kattintson a Kérjen árajánlatot kereskedő partnereinktől, és a megjelenő űrlap pontos kitöltésének elküldésével Ön máris többszáz nálunk regisztrált kereskedőnek adta fel ajánlatkérését az igényelt géptipusra. Legyenek a kereskedők Önért, és ne fordítva. Versenyeztesse meg őket ajánlatkérésével. Aki a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel kínálja az Ön igényei szerint kívánt gépet, az nyerhet. Úgy működik ez is, mint egy biztosítási alkusz program, hogy egyszerre több biztosító ajánlatát kérheti be, és Ön dönti el ki nyerhet, mindössze egyetlen ajánlatkérő űrlap kitöltésével. Hát nem fantasztikus, hogy Ön ilyen kevés erőfeszítéssel kaphat gyorsan ajánlatot a kívánságának megfelelően?