Kühne vetőgép

Vetőgép vetőgép Új gép
Pest megye, Csemő Feladva: 2016-04-23 | Hirdetés ID: 87

  • Kühne vetőgép
  • Kühne vetőgép

Gyártó : Kühne

Márka : Kühne KFFV

Tipus : Nincs megadva

Évjárat : Nincs megadva

Opciók : Gabona és aprómag vetőgép,Mechanikus

Leírás : A KÜHNE KFFV vetőgépek gabonafélék, talajfertőtlenítő mikrogranulátumok és fűfélék kiadagolására, talajba juttatására és a vetett sorok egyidejű tömörítésére alkalmasak.
A 6210-es típus féligfüggesztett rendszerű, de függesztett gépként is alkalmazható. A vetéssel egyidejű sorhengerezésnek -amelyet a tömörítőkerék-rendszer végez el- és a jó mélységegyenletességnek köszönhetően egyenletesebb a kelés, kisebb a kifagyásveszély, amely összességében magasabb termésmennyiséget eredményez. A dupla csapágyazású tárcsák fokozott igénybevétel mellett is hosszú élettartamot biztosítanak. A pontos adagolás érdekében a magállító csavarorsós kivitelű.
A KÜHNE KFFV vetőgépek alkalmasak gabona- és fűfélek, valamint mikrogranulátumok kiadagolására is. A 6210-es típus féligfüggesztett rendszerű, de függesztett gépként is alkalmazható.
Az egyenletes mélységű vetés kedvező a korai kelés és a kifagyás elleni védelem szempontjából. A dupla csapágyazású tárcsák fokozott igénybevétel mellett is hosszú élettartamot biztosítanak.
Egyedi ajánlatokért keressenek minket bizalommal,akár hétvégén is, és mi rövid határidővel, korrekt módon segítünk megoldani az Ön problémáját.
áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Az árváltozás jogát fenntartjuk !
EAgro Kft Magyar mezőgazdasági megoldások!
www.eagrokft.hu

Megtekintve : 1487 alkalommal

Ár

Érdeklődjön!

Állapot

Új

Hirdetés aktív

2024.05.12.-ig

Érdekes ez a hirdetés?
Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Hirdető: Eged Andor

Telefon: +36706577900

E-mail: info@eagrokft.hu

Nézze meg a hirdető többi hirdetését is, KATTINTSON IDE »