Kühne váltvaforgató eke

Mezőgazdasági talaj és munkagép eke Új gép
Pest megye, Csemő Feladva: 2016-04-23 | Hirdetés ID: 86

  • Kühne váltvaforgató eke
  • Kühne váltvaforgató eke
  • Kühne váltvaforgató eke
  • Kühne váltvaforgató eke
  • Kühne váltvaforgató eke
  • Kühne váltvaforgató eke

Gyártó : Kühne

Márka : KVE VFK

Tipus : Nincs megadva

Évjárat : Nincs megadva

Opciók : váltvaforgató,függesztett,félig függesztett,félig függesztett,1-3 ekefej,3-5 ekefej,5-8 ekefej

Leírás : A KVE VFK típuscsalád tagjai változtatható fogásszélességû, 3, 4 és 5 eketestes ekék. A toldatokon elhelyezett 4. és 5. eketest szükség esetén leszerelhetõ. Az ekék laza és középkötött talajok középmélyszántására alkalmasak.
A vonóhorgon mért egy eketestre jutó vontatási teljesítmény max. 23 kW (31 LE). Az eketestek nagy osztástávolsága, valamint a felszerelt beforgató lemezek jelentõs tömegû szerves anyag leforgatását teszik lehetõvé. Az elforgatható ekeszártartók paralelogrammás mechanizmussal kapcsolódnak egymáshoz, amely lehetõvé teszi az egyszerre történõ fogásszélesség-állítást. A fogásszélesség 300-500 mm között állítható hidraulikus munkahengerrel. A kormánylemezek osztottak, így a gyorsan kopó elõrész külön cserélhetõ. Az eketestek túlterhelés ellen nyírócsapokkal biztosítottak. Az utolsó eketestek elé külön rendelhetõ tárcsáscsoroszlya.
Az eke kombinált kerékkel szerelt, amely egyrészt - szántás közben - a munkamélység beállítására szolgál, másrészt - szállítási helyzetbe állítva - a transzportkerék szerepét tölti be.
A közúti szállítás során az eke súlyának jelentõs része a kombinált kereket terheli, ezáltal a traktor hidraulika rendszere nagymértékben tehermentesül. Az ekék gerendelymagassága 830 mm, optimális munkasebességük pedig 6-10 km/h.
A toldatokon elhelyezett 4. és 5. eketest szükség esetén leszerelhető. A fogásszélesség 300-500 mm között állítható hidraulikus munkahengerrel.
Az eketestek túlterhelés ellen nyírócsapokkal biztosítottak. A kombinált kerék közúti szállítás során tehermentesíti a hidraulikus rendszert.

Egyedi ajánlatokért keressenek minket bizalommal,akár hétvégén is, és mi rövid határidővel, korrekt módon segítünk megoldani az Ön problémáját.
áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Az árváltozás jogát fenntartjuk !
EAgro Kft Magyar mezőgazdasági megoldások!
www.eagrokft.hu

Megtekintve : 1556 alkalommal

Ár

Érdeklődjön!

Állapot

Új

Hirdetés aktív

2024.05.12.-ig

Érdekes ez a hirdetés?
Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Hirdető: Eged Andor

Telefon: +36706577900

E-mail: info@eagrokft.hu

Nézze meg a hirdető többi hirdetését is, KATTINTSON IDE »