Kühne KMG kompaktor eladó

Mezőgazdasági talaj és munkagép magágykészítő Új gép
Pest megye, Csemő Feladva: 2016-04-23 | Hirdetés ID: 82

  • Kühne KMG kompaktor eladó
  • Kühne KMG kompaktor eladó

Gyártó : Kühne

Márka : KMG kompaktor

Tipus : Nincs megadva

Évjárat : Nincs megadva

Opciók : 3-5 m munkaszélesség,5-8 m munkaszélesség,8 m fölötti munkaszélesség,Vontatott,Kompaktor,hidraulikusan csukható

Leírás : A KMG típusú kompaktorok rendeltetése a szántás elmunkálása, a vetés mélységében tömör magágy és a legfelső talajrétegben porhanyós talaj készítése.
A kompaktorok félig függesztett kivitelben, 4,3 és 6 méter munkaszélességgel rendelhetők. A közúti szállítás könnyítése érdekében a gép hidraulikusan 3 méteres szállítási szélességre csukható össze. A gép egymás mögött elhelyezett – de egy egységbe foglalt – egymástól elmozdulni képes, különböző feladatú eszközökből áll. Ezek sorrendben a következők: simítóval ellátott, pálcás hengerborona, három sorban elhelyezett rugós-kapás, vagy két soros lúdtalpkapás egység, pálcás hengerborona simítóval és Crosskill henger. A kompaktor rugóbiztosítású traktorkerék-nyomlazítóval is felszerelésre került.
A művelő eszközöket tartó keret csuklósan kapcsolódik a fő vázhoz, ezáltal önbeállóan követi a talaj egyenetlenségét. A pálcás hengerboronák a talajhajtás következtében fejtik ki aprító, tömörítő hatásukat és mélységhatároló szerepüket. Gyomos talajok esetén célszerű lúdtalpkapás változatot alkalmazni. Erősen szármaradványos talajon a lúdtalpkapás egység helyére rugós-kapás egység szerelhető, amely növeli az átömlési keresztmetszetet, így csökkentve az eldugulás veszélyét.
A gép rugós- illetve lúdtalpkapás kivitelben egyaránt megrendelhető. A pálcás hengerboronák és a Crosskill henger vonóerőszükséglete kicsi, mivel a talajon gördülve dolgoznak. Porhanyításuk intenzívebb, mint a fogasboronáké, ugynakkor eltömődésre – optimális talajnedvesség esetén- kevésbé hajlamosak. Speciális talajviszonyoknál a simítók leszerelhetők. A KMG típusú kompaktorokhoz kifejlesztett – külön rendelhető – pálcás hengerboronasor a Crosskill hengersor helyére építhető be.
Használatát a tavaszi magágykészítésben, vagy nedvesebb körülmények között, a tömörödésre hajlamos területen javasoljuk, ahol a könnyített henger kevésbé tömöríti vissza a magágyat és aprómorzsás talajfelszínt alakít ki.
Aprómorzsás talajfelszínt alakítanak ki és a kikelt gyomokat a talajfelszínre dobják. A vetés mélységében tömörítő hatást fejtenek ki, amelynek következtében tömör, nedves talajréteg képződik.
A talajállapothoz és művelési feladathoz optimalizálható a művelőelemsor-elrendezés. A KMG 4,3 FF típusnál külön rendelhető hátsó hárompont-függesztő berendezés a kapcsolt gépként történő üzemeltetéshez.

Egyedi ajánlatokért keressenek minket bizalommal,akár hétvégén is, és mi rövid határidővel, korrekt módon segítünk megoldani az Ön problémáját.
áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Az árváltozás jogát fenntartjuk !
EAgro Kft Magyar mezőgazdasági megoldások!
www.eagrokft.hu

Megtekintve : 1792 alkalommal


Ár

Érdeklődjön!

Állapot

Új

Hirdetés aktív

2024.05.12.-ig

Érdekes ez a hirdetés?
Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Hirdető: Eged Andor

Telefon: +36706577900

E-mail: info@eagrokft.hu

Nézze meg a hirdető többi hirdetését is, KATTINTSON IDE »