Leader 40 Electric Öntöződob

Öntözés öntöződob Új gép
Pest megye, Csemő Feladva: 2024-04-30 | Hirdetés ID: 3986

  • Leader 40 Electric Öntöződob

Gyártó : ORMA

Márka : Leader 40 Electric Öntöződob

Tipus : Nincs megadva

Évjárat : Nincs megadva

Opciók :

Leírás : Leader Electric p.d.f. (a folyadék tökéletes elosztása) egyenletes víz- vagy más folyadékellátást biztosít az öntözési ciklus során. Alacsony vízáramlási sebességgel és/vagy alacsony víznyomással működik. Mozgása független a víz áramlásától és nyomásától. Az elektromos fogyasztás kisebb, mint a hagyományos turbinás hajtású gépeké.

Leader 40 Electric PDF (tökéletes folyadékelosztás) 120 méter csőátmérővel. 40mm, 220V.

A PDF-verzió az elektromos öntözőgépek gyártásának evolúciója, amelyet körülbelül 10 évvel ezelőtt kezdett el az O.R.M.A. S.R.L. Imola (Bo). Előnyök: az öntözés egyenletessége a teljes öntözési ciklus alatt; energiamegtakarítás a működéshez és a szennyező anyagok légkörbe juttatása; a vízkészletek maximális optimalizálása még korlátozott vízmennyiség mellett is; nagy öntözési sebesség, akár 400 m / h sebességet is elérhet; maximális öntözési hatékonyság, az öntözési ciklusok is nagyon gyorsak és ismételhetőek a talaj ideális páratartalmának fenntartásához, elkerülve a vízterhelést, a jobb terméshozam és a termékek minősége érdekében minden vegetatív szakaszban, minden éghajlaton; kevesebb talajmosás; kevésbé szivárog.

Leader 40 Electric PDF (tökéletes folyadékelosztás) 120 méter csőátmérővel. A 40 mm-es öntözőgém (locsolókocsi helyett) az EIMA International 2016 technikai újításai között jelzési díjjal jutalmazták.
https://eagrokft.hu/orma--leader-40-electric-ontozodob-ontozoberendezes/696

Megtekintve : 39 alkalommal

Ár

Érdeklődjön!

Állapot

Új

Hirdetés aktív

2024.06.11.-ig

Érdekes ez a hirdetés?
Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Hirdető: Eged Andor

Telefon: +36706577900

E-mail: info@eagrokft.hu

Nézze meg a hirdető többi hirdetését is, KATTINTSON IDE »