Sokoró szántáselmunkáló cambridge tömörítő henger

Mezőgazdasági talaj és munkagép tömörítő henger Új gép
Pest megye, Csemő Feladva: 2016-04-22 | Hirdetés ID: 30

  • Sokoró szántáselmunkáló cambridge tömörítő henger
  • Sokoró szántáselmunkáló cambridge tömörítő henger
  • Sokoró szántáselmunkáló cambridge tömörítő henger
  • Sokoró szántáselmunkáló cambridge tömörítő henger

Gyártó : Sokoró

Márka : Cambridge és csrosskill hengerel

Tipus : Nincs megadva

Évjárat : Nincs megadva

Opciók : 4-6 m munkaszélesség,6-8 m munkaszélesség,8 m fölötti munkaszélesség,Cambridge,Crosskill,Csillag,Simítóval,Simító nélkül

Leírás : TMCLS-6202
Jellemzői: állítható simítólapok, kisebb szerkezeti tömeg mellett hasonlóan jó teljesítmény, kedvező szállítási magasság, gyors munkahelyzetbe állíthatóság.
A művelőhenger az optimális talajelőkészítés és a vetések regenerálásának művelőeszköze. Alkalmazásával a felső talajréteg aprómorzsás, laza szerkezetű lesz, az alsó réteg egy tömörített hordozóréteggé válik, amely jó nedvességtartó képességgel rendelkezik. A rugós simítólapoknak köszönhetően egy menetben talajegyengetést is végez. Tavasszal a felfagyott vetések lehengerlésével a növény további fejlődéséhez a legjobb talajviszonyokat biztosítja. Vetés után alkalmazva tömöríti a talajt, kedvezőbb feltételeket biztosít a csírázáshoz, ezáltal mintegy 30 %-kal magasabb termésátlag várható. A vetés-ápolások során a simítólapok felemelhetők, rögzíthetők.

SCH és SCHS
Művelőhenger családunk legújabb fejlesztésű tagjai az SCH típusok. Opcionálisan 3 féle művelőelemmel rendelhetők, Cambridge (450, vagy 510 mm-es átmérő), vagy Crosskill profillal. Míg a Crosskill profil az intenzív rögtörésre hivatott, addig a Cambridge az optimális talajelőkészítés és a vetések regenerálásának eszköze. A művelőhenger alkalmazásával a felső talajréteg aprómorzsás, laza szerkezetű lesz, az alsó réteg egy tömörített hordozóréteggé válik, mely jó nedvességtartó képességgel rendelkezik. Az opcióként rendelhető rugós simítólapok* alkalmazásával egy menetben talajegyengetés is végezhető.

Egyedi ajánlatokért keressenek minket bizalommal,akár hétvégén is, és mi rövid határidővel, korrekt módon segítünk megoldani az Ön problémáját.
áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Az árváltozás jogát fenntartjuk !
EAgro Kft Magyar mezőgazdasági megoldások!
www.eagrokft.hu
közvetlen árajánlatkérés itt
http://eagrokft.hu/gepeink/SOKORO-Cambridge-henger/45

Megtekintve : 2098 alkalommal

Ár

Érdeklődjön!

Állapot

Új

Hirdetés aktív

2022.08.19.-ig

Érdekes ez a hirdetés?
Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Hirdető: Eged Andor

Telefon: +36706577900

E-mail: info@eagrokft.hu

Nézze meg a hirdető többi hirdetését is, KATTINTSON IDE »