QUIVOGNE késes, tárcsás , aprító szárzúzó , cutter, henger .

Szálastakarmány betakarítás Szárzúzó Új gép
Pest megye, Csemő Feladva: 2019-09-17 | Hirdetés ID: 249

  • QUIVOGNE késes, tárcsás , aprító szárzúzó , cutter, henger .
  • QUIVOGNE késes, tárcsás , aprító szárzúzó , cutter, henger .

Gyártó : QUIVOGNE

Márka : Késes henger

Tipus : Nincs megadva

Évjárat : Nincs megadva

Opciók :

Leírás : Késes henger bemutatás – száraprítás minimális költséggel
Késes henger ajánlatunk a száraprításra a Gladiator! A legújabb fejlesztésű Quivogne munkagép hatalmas területteljesítménnyel, minimális üzemeltetési költséggel és optimális száraprító képességgel áll az érdeklődők rendelkezésére.
A Gladiator késes henger a kettő sorban elhelyezett munkavégző eszközeivel menetiránnyal párhuzamosan és merőlegesen is felaprítja és a talaj felső rétegével enyhén keveri a szármaradványokat. Most nyáron Magyarországon is bemutatkozott a gyakorlatban az aprító henger.
Kattintson ide egy rövid videóért az első hazai tesztelésekről:
Késes henger 26-28 km/h sebességgel Pécs határában
A munkagépen az első sorban 410 mm-es átmérőjű késes henger található. A nyolcas osztással rendelkező késes henger enyhe szöget zár be a menetiránnyal, így megfelelő aprítás mellett is nyugodt, pattogás mentes futás garantált. A kések nem egy dobra vannak erősítve, hanem nyitott, küllős rendszerrel szereltek, így nem elképzelhető, hogy a henger egy része felül valamilyen bakhátra és egyes részei nem dolgoznak. Illetve azáltal, hogy a szármaradványok a késen belülre is kerülhetnek, még finomabb aprítás érhető el.
A késes henger teljesen zárt, karbantartást nem igénylő csapágyazással rendelkezik. A dinamikus hatások ellen a henger gumibakos felfüggesztése véd.
A késes hengert csipkézett tárcsasor követi. A 410 mm átmérőjű, teljesen sík tárcsák feladata a menetiránnyal merőleges száraprítás nem pedig a talaj forgatása, keverése. Mivel azonban a táblákon keréknyomok, barázdák találhatók, bennük pedig szármaradvány, ezért a tárcsasor helyzete hidraulikusan állítható 0 – 6 cm között. Ezzel tökéletes aprítás végezhető el és nem marad elmunkálatlan felület.
A tárcsalapok szintén karbantartás mentes csapágyazást kaptak, a felfüggesztésük a vázra pedig gumibakok közreműködésével történik. A tárcsalapok osztása 170 mm.
A Gladiator késes henger függesztett kivitelű. A függesztés kialakításánál fogva a Gladiator szerelhető a traktor elejére vagy hátuljára is. A függesztő blokk nem merev, hanem enyhén kényszerkormányzású, gyakorlatilag vontatott gépként dolgozik a Gladiator még front függesztés közben is. Ez fontos szempont, hiszen így a traktort nem húzza a gép oldalra és mindig kormányozható marad. Front függesztés esetében fontos felszerelés a tárcsák után található védőburkolat, amely megakadályozza, hogy a szármaradványok kárt tegyenek a traktorban.

Megtekintve : 1545 alkalommal


Ár

Érdeklődjön!

Állapot

Új

Hirdetés aktív

2024.05.12.-ig

Érdekes ez a hirdetés?
Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel.

Hirdető: Eged Andor

Telefon: +36706577900

E-mail: info@eagrokft.hu

Nézze meg a hirdető többi hirdetését is, KATTINTSON IDE »